Köszönjük a Deko Bors-nak a gyors, pontos, precíz munkát.
Csak ajánlani tudom őket. Egyszerűen elállt a szavam, amikor megláttam.
Szász Kata

Elégedettek vagyunk. Gyors és szép munkát végzett a szakember!
Szerencse Boglárka

Köszönjük a precìz,gyors ès szép munkát.Ajánlom mindenkinek őket, mert nagyon korrektek!
Márton Lilla Diána

A Deko Bors srácok időben, precízen elvégezték a megbeszélt munkát, ajánlani tudom mindenkinek!
Takács Tamás

Rendkívül elégedett vagyok a munkával,minden úgy zajlott,ahogyan azt a DekoBors kivitelező állította.Nagyon jó ,korrekt,nagy tudású szakemberek,precíz-profi munkát kaptam a pénzemért cserébe.Hálás vagyok a Jószakinak,hogy rajtuk keresztül eljutottam hozzájuk,személyesen megismerhettem őket! Ha valaki problémamentes ,rugalmas munkát szeretne,én csak őket javasolnám! Köszönöm szépen a munkátokat,még biztosan megbízlak benneteket a jövőben!
Cs Németi Márta

Tavaly decemberben a lakásom teljes festési felújítását bíztam a Deko Bors kivitelezőre. Jó választásom, a kedvező ár és a minőségi munka meghozta eredményét. Elégedett vagyok az elvégzett munkával és ajánlom másoknak is.
Sipos Imre

A felújításomat a DekoBors-ra bíztam ,választásom részben a rengeteg pozitív megnyilvánulás-értékelés és az általam elfogadható ár miatt esett rájuk.A mai napig nem bántam meg,tökéletes,pontos,minőségi munkát végeztek amit külön köszönök. Szakmailag-mind emberileg nagyon jók ,türelmesek,készségesek,rendkívül nagy tisztaságot hagytak maguk mögött! Mindenkinek bátran merem ajánlani,szép jövő áll előttük abba biztos vagyok! Jó egészségest-sok-sok munkát kívánok,engem meggyőztek,a következő felújításom is csak rájuk vár!
Stumm Ágnes

A közelmúltban bíztam meg a fenti vállalkozást a lakás teljes festésével, ajtók festésével, bútor mozgatással és takarítással. A korrekt árajánlat elfogadása után a megrendelt munkát rövid határidőre vállalták. Gyorsan, tisztán, nagyon jó minőségű munkát végeztek! Köszönöm a munkájukat, és bárkinek merem ajánlani a szolgáltatásaikat!
Braunmüller Kálmán

Miután kiderült,hogy szeretnénk részleges felújítást végezni,a jó szakihoz fordultunk,ahol személyes vélemények alapján választottuk ki a szakembert,akivel a munkát szerettük volna elvégeztetni. A jó vélemények meggyőzőek voltak. Gyors időpont egyeztetés után ,mondott szakmai véleményt és 24 óra leforgása alatt árajánlatot. Nem is keresgettünk tovább,elfogadtuk az ajánlatot. Sokszor változtattunk a munka elkezdéséig,de mindig segítőkészek voltak. Precízen és tisztán dolgoztak..lényegében mindent előkészítettek maguknak a munkához. A elvégzett munkálatokhoz mindig mondtak szakmai véleményt,miért úgy csinálják. A végeredmény egy csodaszép kisszoba lett,igényes kivitelezéssel. Folytatni fogjuk a felújítást és már most tudjuk,hogy a munkálatokat szintén erre a csapatra bízzuk majd. Tökéletesen meg vagyunk elégedve.
Nagy Zsolt

A DekoBors a munkát flexibilisen tudta egy közeli időpontra ütemezni, nem kellett heteket várni. Pontosan, felkészülten, szervezetten érkeztek, azonnal munkához láttak, időhúzás és felesleges kérdések nélkül, gyorsan végeztek a kért feladatokat, mindehhez egy korrekt árajánlatot kaptam. Nyugodt szívvel tudom ajánlani Őket.
Petik Gergely

Az ősz beköszöntével jó pár év után szerettem volna felfrissíteni a 96nm-es lakásunkat. A soproni DekoBors-ra esett itt a honlapon a választás, mert a referencia képek alapján közel azonosnak tűnt az ízlésvilágunk és az elvárásaink. Gyors telefonos egyeztetés után kijöttek, felmérték a terepet, megbeszéltük a színeket, elképzeléseket és pár napon belül kezdtek is. 4nap alatt festették ki a teljes lakást, mennyezetekkel együtt, sőt ebből 2db fél nap volt csak a száradási idők miatt. Nagyon gyorsan, hatékonyan, precízen dolgoztak, nem volt nagy felfordulás a lakásban, hiszen közben mi is otthon voltunk, nem költöztünk ki erre a pár napra. Minden nap makulátlan tisztaságot hagytak maguk után az egyes helyiségekben. Ha legközelebb hasonló munkára lesz szükségem biztos őket hívom és másoknak is szeretettel ajánlom őket
Czupy Laura