A gyönyörű munkát köszönjük! 😊
Hajas-Asbóth Gyöngyi

Minőségi,gyors, pontos, megbízható , udvarias fiatal emberek, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!?😍😍Vadosné Teca

Tudom ajánlani!Steinwenger Heni

Bárkinek csak ajánlani tudom, mert precíz munkát végeztek nálam is!!!👍Gőcze Mónika

Én is bátran ajánlom őket..Varga Tündi

Minőség megbízhatóság!😄👍 Pánczél Zsolt

Precíz és tiszta, szinte takarítani sem kell utánuk.Módos Lajosné Erzsébet

Remek csapat, preciz munkával, büszkén ajánlom!
Köszönöm a munkatokat🙏Ipacs Katalin

Nagyon köszi a szép munkát,nagyon szeretjük az új ajtóinkat! 😊
Gilicze Ágnes

Álomszép lett☺️köszönjük szépen a gyors és precíz munkát😉✌🏻🤗
Tőtős Andrea

Köszönöm DekoBors! Egy szép új lakást kaptam. Gyorsan, tisztán, nagyon jó minőségű munkát végeztek! Legközelebb is biztos őket hívom és másoknak is szeretettel ajánlom őket.
Baranyai Éva

Szia Imi! Köszi a festést! Szépek lettek az ajtók!
👍 üdv Szalay Miklós

Köszi Imre, szuper munkát végeztetek! 🙂
Anita Tóthné Palatin

KEDVES IMRE! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, AZT A GYÖNYÖRŰ PRECÍZ MUNKÁT AMIT ÖNÖK NÁLUNK VÉGEZTEK! MIVEL ÉN NEM VOLTAM ITTHON AMIKOR BEFEJEZTÉK, ITT KÖSZÖNÖM MEG ÖNÖKNEK! TOVÁBBI JÓ EGÉSZSÉGET, SOK SIKERT!
Dreiszkerné Győrfi Anna

Nagyon szépen köszönöm meg egyszer a gyönyörű festést és a munkát amit csináltatok!
Üdv:J
Dr Berta Judit

Nagyon gyorsak és pontosak voltak. Mindent szépen megcsinálták. Biztos jövőben is dolgozni fogunk velük. Köszönjük szépen!
Lugmair Renate

Köszönjük!Gyönyörű lett 🙂
Réka Dech

Köszönjük a gyors, tiszta, szép kivitelezést!
Erdei Laszló

Köszönjük a gyors,precíz munkát!!
Agnes Szalay-Gilicze

Nagyon meg voltunk elégedve. Gyors válasz a megkeresésemre az időpontok megbeszélése után pontos megjelenés szép, tiszta, precíz munka.
Odonics Ildikó

Köszönjük a Deko Bors-nak a gyors, pontos, precíz munkát.
Csak ajánlani tudom őket. Egyszerűen elállt a szavam, amikor megláttam.
Szász Kata

Elégedettek vagyunk. Gyors és szép munkát végzett a szakember!
Szerencse Boglárka

Köszönjük a precìz,gyors ès szép munkát.Ajánlom mindenkinek őket, mert nagyon korrektek!
Márton Lilla Diána

A Deko Bors srácok időben, precízen elvégezték a megbeszélt munkát, ajánlani tudom mindenkinek!
Takács Tamás

Rendkívül elégedett vagyok a munkával,minden úgy zajlott,ahogyan azt a DekoBors kivitelező állította.Nagyon jó ,korrekt,nagy tudású szakemberek,precíz-profi munkát kaptam a pénzemért cserébe.Hálás vagyok a Jószakinak,hogy rajtuk keresztül eljutottam hozzájuk,személyesen megismerhettem őket! Ha valaki problémamentes ,rugalmas munkát szeretne,én csak őket javasolnám! Köszönöm szépen a munkátokat,még biztosan megbízlak benneteket a jövőben!
Cs Németi Márta

Tavaly decemberben a lakásom teljes festési felújítását bíztam a Deko Bors kivitelezőre. Jó választásom, a kedvező ár és a minőségi munka meghozta eredményét. Elégedett vagyok az elvégzett munkával és ajánlom másoknak is.
Sipos Imre

A felújításomat a DekoBors-ra bíztam ,választásom részben a rengeteg pozitív megnyilvánulás-értékelés és az általam elfogadható ár miatt esett rájuk.A mai napig nem bántam meg,tökéletes,pontos,minőségi munkát végeztek amit külön köszönök. Szakmailag-mind emberileg nagyon jók ,türelmesek,készségesek,rendkívül nagy tisztaságot hagytak maguk mögött! Mindenkinek bátran merem ajánlani,szép jövő áll előttük abba biztos vagyok! Jó egészségest-sok-sok munkát kívánok,engem meggyőztek,a következő felújításom is csak rájuk vár!
Stumm Ágnes

A közelmúltban bíztam meg a fenti vállalkozást a lakás teljes festésével, ajtók festésével, bútor mozgatással és takarítással. A korrekt árajánlat elfogadása után a megrendelt munkát rövid határidőre vállalták. Gyorsan, tisztán, nagyon jó minőségű munkát végeztek! Köszönöm a munkájukat, és bárkinek merem ajánlani a szolgáltatásaikat!
Braunmüller Kálmán

Miután kiderült,hogy szeretnénk részleges felújítást végezni,a jó szakihoz fordultunk,ahol személyes vélemények alapján választottuk ki a szakembert,akivel a munkát szerettük volna elvégeztetni. A jó vélemények meggyőzőek voltak. Gyors időpont egyeztetés után ,mondott szakmai véleményt és 24 óra leforgása alatt árajánlatot. Nem is keresgettünk tovább,elfogadtuk az ajánlatot. Sokszor változtattunk a munka elkezdéséig,de mindig segítőkészek voltak. Precízen és tisztán dolgoztak..lényegében mindent előkészítettek maguknak a munkához. A elvégzett munkálatokhoz mindig mondtak szakmai véleményt,miért úgy csinálják. A végeredmény egy csodaszép kisszoba lett,igényes kivitelezéssel. Folytatni fogjuk a felújítást és már most tudjuk,hogy a munkálatokat szintén erre a csapatra bízzuk majd. Tökéletesen meg vagyunk elégedve.
Nagy Zsolt

A DekoBors a munkát flexibilisen tudta egy közeli időpontra ütemezni, nem kellett heteket várni. Pontosan, felkészülten, szervezetten érkeztek, azonnal munkához láttak, időhúzás és felesleges kérdések nélkül, gyorsan végeztek a kért feladatokat, mindehhez egy korrekt árajánlatot kaptam. Nyugodt szívvel tudom ajánlani Őket.
Petik Gergely

Az ősz beköszöntével jó pár év után szerettem volna felfrissíteni a 96nm-es lakásunkat. A soproni DekoBors-ra esett itt a honlapon a választás, mert a referencia képek alapján közel azonosnak tűnt az ízlésvilágunk és az elvárásaink. Gyors telefonos egyeztetés után kijöttek, felmérték a terepet, megbeszéltük a színeket, elképzeléseket és pár napon belül kezdtek is. 4nap alatt festették ki a teljes lakást, mennyezetekkel együtt, sőt ebből 2db fél nap volt csak a száradási idők miatt. Nagyon gyorsan, hatékonyan, precízen dolgoztak, nem volt nagy felfordulás a lakásban, hiszen közben mi is otthon voltunk, nem költöztünk ki erre a pár napra. Minden nap makulátlan tisztaságot hagytak maguk után az egyes helyiségekben. Ha legközelebb hasonló munkára lesz szükségem biztos őket hívom és másoknak is szeretettel ajánlom őket
Czupy Laura

Krause Stabilo 10 gurulóállvány bérbeadás!